Cumhuriyet İlkokulu

WEB https://duzcecumhuriyet.meb.k12.tr
Adres : Şimşir Mahallesi Okul Sokak No 54 Kaynaşlı DÜZCE
VİZYON : Cumhuriyetlilere bu günün bilgi ve becerilerini kazandırmak. Kazandıklarıyla geleceğin bilinmeyen dünyasına hazırlamak; o dünyaya katkı sağlayacak yaşam becerileri ile donatmak.
MİSYON : Okulumuzun amacı, öğrencilerinin kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden: Doğaya ve çevresine duyarlı, Tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, Birey haklarının bilincinde olan, Sorgulayıcı bakış açısına sahip, Bilgiye ulaşma yollarını bilen, Kendine güvenen, Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, Etik değerlere sahip, Barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Saatler : 09:00 - 15:10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Belediye Özel Halk Otobüsü ile (Karayolu)
Yerleşim Yeri : Okulumuz, Kaynaşlı İlçemiz belediye sınırları içinde ve ilçenin batısında yer alan Şimşir Mahallesi Okul Sokak No:54 bulunmaktadır. D100 karayoluna yaklaşık 800m cıvarında mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 Km
Kontenjan Bilgileri :